8 Mart 2010 Pazartesi

Rusların yalancısıyım

Aslında dün akşam ya da cuma akşamı bu yazıyı yazmayı planlıyordum, belki işinize daha çok yarardı. Malum hafta sonu bazılarımız eve nasıl geldiğini hatırlamayacak veya nerede uyandığını bilemeyecek halde uyanmış olabilir.
İzleyenleriniz vardır muhtemelen.. Rusya'daki madende çıkan ufak sorunlardan dolayı yapılan bir araştırma işçilerin çalışırken az biraz demlendiğini ortaya çıkarmıştı. Ayık olan bir işçi bu iddiaları yalanlarken arkada karşısında gördüğü 2 (!) kameraya birden çıkma heyecanıyla yanıp tutuşan bir işçi daha vardı. Açıklamaları yapan arkadaşları yalancı çıkmasın diye çekiştirip kadrajdan çıkarmaya çalışmışlardı bu mutlu arkadaşı..
Ruslar da üşenmemiş bir araştırmış, bakalım kim ne yapıyor bu kadar içtikten sonra diye.

Singapurlular baharatlı ve ginsengli çorba içiyor.. Çinliler ve de Yunanlar yumurta akı içip, tereyağı yiyor.. Rosemerie çayı İngilizlerin baş ağrısını geçirirken Rusların iddasına göre Almanlar kendine gelmek için muz yiyormuş.. (yersen..) Amerikalılar yumurta akı, bir kaşık ketçap, domates suyu ve bir kaç damlalık sirkeden oluşan karışımı içip normal yaşamlarına geri dönüyormuş.. Finlandiyalı gençler çok içtikten sonra balık ve birayla yeni güne başlıyormuş.. Ruslar turşu suyu ve lahana turşusu yediler mi sabah kahvaltısından sonra "Nazdrovya!" diyerek devam ediyorlarmış votkalarını yudumlamaya..

Hadi bi kısmını yedik diyelim.. Biz de yoğurt ve süt ürünleriyle kendimize geliyormuşuz.. Yatmadan 2, kalkınca 2 Alka Seltzer.. Böyle hokkabazlıklara gerek yok..

PS: Finlerin hakkını vermek lazım ama çok içtikten sonra 1 bira mideyi toparlayabiliyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder