23 Ekim 2010 Cumartesi

Stratejik 31.ciler..

Sonunda Stratejik 31. ciler (İng:Strategy-31,Rus: Стратегия-31) ilk olarak "legal" bir şekilde Moskova'daki Triumfalnaya meydanın toplanabileceklermiş. Bunlar elleri pipilerinde bir avuç sapık değil.. Bu çocuklar Rusya'da özgürlük adına 31 Temmuz 2009'dan itibaren 31. çeken aylarda (başka ne denir ki?) ayın 31. gününde protestolarını sürdüren bir topluluk.

Topluluğun üyeleri arasında geçen 31 Mart'ta metro istasyonunda saldırıya uğrayan Lyudmila Alexeyeva da var. Bunun dışında polonyumla öldürülen eski KGB ajanı Litvinenko'yla ilişkisi olan Boris dayı da topluluğu yurtdışından destekliyormuş falanmış filanmış.Anlayacağınız biraz anarşik bunlar, otur işte yönetsin Putin'le kankileri ülkeyi babasının çiftliği gibi ne karışıyon?

Neyse, sonunda bu çocuklara izin vermişler "Hadi iyisiniz bakın bu sefer gösterinizi "legal" bir şekilde yapabilirsiniz" diye.. Amaa "Yanlız sadece 200 kişi gelebilir ona göre" diye de ekleyince 31.ci ler gülüp geçmiş verilen bu izine.. 1500 kişi civarında bir topluluğun meydanda olması beklenirken belediye başkanına izni genişletmesi için başvurmuşlar vodkalarını yudumlayarak cevabı bekliyorlarmış.. Biraz da umutsuzca..
Tabi bunlardan çok daha önemlisi Sharapova gitmiş Lakerslı Sasha Vujacic'le nişanlanmış. Basketbolcu olmak varmış Marco Jaric de Adriana Lima'yla beraber değil miydi? Piuuu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder