30 Ekim 2010 Cumartesi

Galatasaray 2 - 1 Antalyaspor

Yazıklar olsun...

Çok geçmedi 2 hafta oldu "Ben teknik direktörümü sattım, dolayısıyla takımımı sattım. Bu adam gitmedikçe benden bu kadar" dediğinden beri "Çetin" in... Koydu kafayı Alex benzeri bir Misimovic asistiyle attı golünü gene oldu bizim Servet.. Kral Servet..Kankigil spikerler bile Sabri'nin bakmadan yaptığı ortaya "Vay babam ne güzel gitti" dediler.


Bu kadar saçma sapan olay bir arada olunca ne için ne yazacağını bilemiyor insan. Rijkaard sonrası takımın gol yememesine mi sevinmeli yoksa "Ali Turan işe yarar ya" diye düşünen biri olarak ofsaytı bozan sağ bek görevinde kabak gibi durmasına mı üzülmeli. Kankigillerin Antalya'nın açık ofsayt olmayan pozisyonun tartışmalı, 5 dakakilık Antalya tehlikesini unutup "Galatasaray bu dakikalarda çok baskılı" demesini mi yutmalı.. Hagi bir anda her şeyi değiştirdi...

Yazıklar olsun buna inana..

Yoksa Pino gitsin sirkte oynasın yapsın büyüsünü diyene mi giydirmeli? Rijkaard'ı desteklesek de bu çocuğun kanattaki değeriyle forvetteki değerinin farkını görmeliydi .. ya neyse... Hagi'nin yapmayı çalıştığı, değiştirmeye debelendiği bir şeyler var mı? Yok değil.. Ancak daha bir şey görmedik hele 1-0 geriye düşsün Galatasaray hele bi 2-0 geriye düşsün Galatsaray bakalım o zaman ne yapacak.. Bizim istediğimiz de bu değil mi? 2-0'dan sonra bile "Abi biz bu maçı çeviririz" diyebildiğimiz bir Galatsaray..

Bir de futbolcu eskisi yorumcu eksisi Rıdvan'a değinmek lazım.. Baros giydirirken utanmıyor adam sanki kendi sakatlanmış gibi atıp tutması 2 sezon önce gol kralı olduğunu unutması..Ne de olsa biliyoruz biz Rıdvan'ın ne kadar rerörö olduğunu..

Bir de bu adam hayvan be abi.. Oynatmayın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder