9 Kasım 2010 Salı

Ordan burdan..

Valla işler güçler insanı yoruyor dolayısıyla da yazılarda bir aksama bir "Neler olmuş" eksikliği göze çarpıyor.Neyse bugünlük İngiltere'den ve Almanya'dan bişiler karalayalım..

Dean'in in kim olduğunu kısaca yazmıştım. Hani şu Birmingham'ın köylüsü olan.. Neyse karşılıklı oturuyoruz, arada hoş beş muhabbet oluyor. İngiltere'deki gençlere giydirdi geçen de.."Daha çocukkene büyüklere özenip yapıyorlar çocukları devletten de daireleri oluyor. Destek de alıyorlar gül gibi geçinip gidiyorlar" dedi. "Nası oluyor, yap çocuğu beslesin devlet muhabbetinin bokunu çıkardınız galba" diyince, "Biraz öyle dedi 17-18 yaşında çocuğu yapıyorlar çocuk 16 yaşına gelene kadar devletten yardım alıyorlar. Devletin siteleri var bunları dolduruyo oraya evleri de oluyor mis gibi para da alıyorlar. Gül gibi geçinip gidiyorlar.." Buradaki 5.0 cılardan beter çıktı bu çocuklarda..
5.0 dediğim bira.. 39 Cent, 0,5lt kutu bira.. Buyrun şarkısı..


5.0 bier Song - MyVideo

Bira diyince.. Ev arkadaşım haftasonu Bremen'deydi.Manitayla arayı düzeltme peşinde. Neyse dedikodu yapmayalım.. Sırf manitayla değil başka arkadaşlarıyla da buluşmuş tabi.Bunlardan biri "Pazartesi günlerini Bira günü yaptık" demiş. Partiler düzenleyen haftasonlarını ayık geçirmeyen bu arkadaş gene kendi tadındaki bir iki arkadaşıyla pazartesileri akşam üstü haftasonunu değerlendirmesi yapma amaçlı bu aktiviteye başlamışlar.. Sakin sakin içelim diye.. Tabi öyle kalmamış. Şimdi bir sürü alkolik toplanıp pazartesi günleri de içiyorlarmış."Lan olm bütün hafta sonu içiyosun,bir de pazartesi pazartesi içilir mi?" diye sorunca benim ev arkadaşı çocuğun cevabı şöyle olmuş "Baba çok iyi yeaa.." Olmamıştır böyle tabi ama ne de olsa öğrenci hayatı yaşadığından bu tada yakın bir cevap vermiş..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder