1 Mayıs 2010 Cumartesi

İBB 0 - 1 Galatasaray

Bir maç işte ligin son haftalarında. İzlediğimiz ufak güzellikleri büyütüp ileriye umutla bakmamızı ya da hala devam eden kötülükleri yerin dibine sokabilme maçı.. Kısa kısa geçmeye çalışırsam benim görebildiklerimi:

- Baros vardı. "Atıyor efenim durduramıyoruz" derken tez zamanda iyileşmesini dilemek durumunda kaldık. Sezon başı antremanlarının tamamına katılabilsin yeter. O zaman gene yazarız,kısa ve net: Baros vardı.

- Elano sakatlanıp Ayhan oyuna girdikten sonra artık beni rahatsız eden bir ses geliyordu saha kenarlarındaki mikrofonlara.. Olimpiyat Stadında çok fazla ses olmadığından saha içindeki sesler televizyondan duyulur.Rahatsız edici bu ses hep aynıydı: "Hey!Hey! Heey!?! Heey..." zamanında yanına "Hadi len" de eklenmişti. Çevreye verdiğin rahatsızlıktan dolayı özür dilemeden uzaklaşasını umuyoruz.

- Sabri ve kırmızı pabuçları vardı. Jay Jay Okocha' getirmişti, bu büyülü kırmızı ayakkabıları. Kırmızı ayakkabı giyen herkes top cambazı oluyor, tekniği artıyor, uzaktan çektiği şutlar doksanı buluyordu. Mesela yani.. :)



- Aykut'un kulubede durmasına üzülmüşümdür, oynayamıyorsa gitsin başka bir takımda oynasın, kalecilik maç yapa yapa öğrenilir kulübede oturarak değil bir çokları gibi diyordum. Bu maçta adamını kaçıranlara topu çıkardıktan veya ceza sahası dışından şut çektiren arkadaşını top auta gittikten sonra fırçalaması beni sevindirdi. Dudaklarını büküp, parmağıyla gözünü işaret eden sonra da sakin sakin oyuna devam edenlerden her türlü iyidir.


- Kewell'ı sahada tekrardan görmek sevindiriciydi. Yönetimle birbirlerini fazla sıkmasalar, 1+1 sözleşme imzalasa da herkesin yüzü gülse. "Kewell from Galatasaray" dese de bizde özenip "Benden bundan sonra "Gassaraylıyım" yerine böyle diyecem " desek..

Gazozuna maç olsa bile kazanmak güzeldir. Geri kalan iki maçta da aynı şekilde devam edersek hoş olur. Yakında başlar Rui Costa, Pires haberleri.. Bakalım kısmetse bir ara yazarız transfer, kiralıklar, sezon içi performans vs vs.

PS: Yanlış anlaşılmasın Sabri kötü oynamadı,sadece kırmızı ayakkabıları giyince biraz beklentilerimizi arttırdı:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder