19 Mayıs 2010 Çarşamba

Burka yasağı nasıl delinir?

Taz'ın sitesinde yazmışlar, yasak nasıl delinir diye..5 tane de yöntem sıralamışlar kendilerince..

"1) Yasal olarak yüzün kapalı tutulmasını gerektiren durumlardan faydalanmak.Örn: Motorsiklet kaskınızı kafanızdan çıkarmayın,itfaiyeye veya bomba imha ekibine kaydolun.
2)Hayati tehlike durumunda yüzünüzü kapatmanıza izin verilebilir. Bunu sağlamak için de parlak fikirleri var:İtalyan restoranında takılın bir mafya cinayetine şahit olabilirsiniz ya da Hz. Muhammed'in karikatürünü çizin. Gerçi o zaman öyle ya da böyle yüzünüzü kaybedersiniz.
3)Sağlık sorunları nedeniyle yüzünüzü saklamınıza izin veriliyor. Günde beş kere dua etmeniz için güneşe karşı alerjiniz olmasını dilemek iyi bir neden olabilir.
4)Hemen kaydınızı özel bir Amerikan okuluna aldırın ve okula giderken kendi meşrebinizden sokakları kullanın böylece kamuya açık yerlerde geçerli olan kurallardan kurtulmış olursunuz.
5)Festivallerde yüzünüzü saklayabilirsiniz. Ebay'den bir Darth Vader kıyafeti kaptıktan sonra dinden çıkıp Sith-Lord olabilirsiniz. Ne de olsa içindeki karanlık taraf çok güçlü, genç Padawan."

Üç aşağı beş yukarı bunları yazmışlar. Fotografın altında da "Burka yasağı? Darth Vader için değil!" yazıyor.. Ne diyelim bilemedim.. Kilisedeki seks skandalı için dedelere balon mu diyelim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder