8 Mayıs 2010 Cumartesi

Galatasaray 1 - 2 Antalyaspor

Rahat bir mağlubiyet aldık, ziyadesiyle afiyet olsun. Kimileri sahada yoktu, kimileri stadyuma bile gelmemişti. Şu yerde yandaki adamın vedası böyle olmasaydı daha iyiydi. Amaçsız bir halı saha maçına çıkmış bir takım, maçı değil maç sonu birasını düşünüyordu sanki. Biraz ter atmışın, muhabbet güzel birayı içersin gevşersin sporunu yapmış olmanın rahatlığıyla.. Bu maçı Galatasaraylı futbolcuların oynama nedeni de ne arma ne de formaydı, sadece biraz ter atalım, sonra "Maç Sonu Birası" ile muhabbet eder arkadaşlarla takılırız. Nası olsa lig bitti.

Neyse..Maçta gözüme çarptı, biz bu Caner'i elimizde tutacaksak defans yapmasını öğrenmesi gerekiyor, arkadan gelip adama çarpmak veya kolay çalım yemek gibi alışkanlıklarını bırakması gerekiyor. Arda sahada yoktu, sanırım manitası daha rahat görsün diye oynattı Rijkaard Arda'yı. Sezon kafasında bitmiş Arda'nın son hafta oynamasa, dinlense de olur. Şu halde Avrupa'ya giderse yazık olur, bir sezon daha kalıp mental açıdan kuvvetlenmesi gerekiyor.

Maçta bir sürü düzeltilememiş hata vardı, bir sürü değişmeyen ve de gelişmeyen. Neyse uzatmayalım ne de olsa hedefsiz motive olma sorunu çeken bir takımla hedefsiz motivasyonu tam bir takımın mücadelesini izledik işte. Keşke Emre Aşık'ı layığıyla ellemeler üstünde uğurlasaydık daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş. Hee bir de ben Emre Çolak'ın uzaktan şut çekebilme ihtimalini sevdim yahu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder