11 Ocak 2012 Çarşamba

Rutin tuhaflıklar..


Bunlar yasak, o derece yasak ki sergi kapanmasına sebebiyet vericek kadar.. Değişik..

Bu cemcük Kolombiya Devlet Başkanı yardımcısı, Türkiye bizim yol haritamız demiş, üzerine güzide bir haber ajansını ziyaret edip "Çok başarılı işlere imza atmışınız, güzel bir ekip kurmuşsunuz. Tebrik ederim." diyip sırtlarına vurmuş çalışanların.

Bu daha dünyadan bir değişik..İranlı bilim adamını uçuruvermişler, Ruslar FUKUS-AxIS var bu işlerin diyor(Fransa, USA , UK, Israil)...Gerçi ne önemi var, İranlı olunca bilim adamı çok da fifi, ama bir değil 3 değil bej değil..Almanlar bu olayı özel bir yere koymuşlar "Temiz,kolay ve etkili" diyerek(TAZ). Reuters, İsrail'i suçlar gibi yapmış ama aslında sanki onlar yapmamış gibi yapmış.. ya bilmem ki ne yapmışlar..
Amo, Hugo Çavuş'u ziyaretinde nükleer muhabetiyle "I am the Bombacı" diye dalga geçmişti.Herkes duruma alışmış, geçinip gidiyorlar.. Ne diyelim, ölenle ölünmez.. he bir de olmuşla ölmüşe çare yok..

Bunların yanında 10 yaşındaki çocukların okulu basıp PKK sloganlarıyla 3 örtmenimi dövmesi var, ama bu da başka bir rutin tuhaflık..Alışıyor, alıştıkça tepkisizleşiyoruz. Tepki versek bile kıçına kaşıkla vurduğunuz kediyi yerinden oynatmayacak kadar oluyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder