3 Mart 2012 Cumartesi

Neler olmuş - 25

Normalde "Neler Olmuş" bölümü uzunca bir yazı oluyordu. Bu seferlik fotograflarla bezenmiş kısa kısa olucak napalım.. İlk fotograf Lyon'dan Suriye de sivillerin öldürülmesini protesto amaçlı olarak canlandırmışlar , arka plandaki arkadaş sırıtmasa daha güzel bi fotograf olabilirmiş. Memleketinden uzakta, içinde vatan sevgisi ile yaşayanlardan, "yabancıların" olayların farkında olmaları dileğiyle yapılmış, belki de nafile bir protesto..

Obama, Florida Üniversite'sine gidip çocukların elinden tutmuş. Eli tutulacağı için çılgına dönmüş içlerinden biri..Bir diğeri ise facebook fotografı çekiyor muhtemelen.. Soldaki neyin peşinde, ben gerçekten bilemedim.

Mexico City de Sex ve Eğlence fuarının açılışında, sektörden bir arkadaşımız kısa bir dans gösterisi ile misafirleri şenlendirmiş. Fotograftakilerin doğal halleri pek güzel.. En ön sırada soldan ikinci abim olayı müthiş bir ciddiyetle inceliyor. Hepsinin hali pek güzel de benim gözüme iki kişi daha takıldı, sağda eller havaya yapan eleman ile fotografın ortalarında hatuna bakmak yerine kameraya bakmayı tercih eden cool adam.. (Fotografı büyütürseniz, cool adamı daha rahat görebilirsiniz..)

Bu fotograf ödül almalı:)İşte o an dedikleri cinsten.. hayırlısı olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder