29 Temmuz 2010 Perşembe

İsmi bilinmezler..

Galatasaray - X
(İsmi çok da önemli değil) maçını izledim.. İsmi neden önemli değil, çünkü muhtemelen ismini bir daha duymayacağız..Maç 2-2 bitti. Dün oynananan Fenerbahçe maçı gibi. Açıkçası iki maçın sonucu da iki takım için pek iç açıcı değil..Avantajlı ya da değil bunun derdinde değilim GS de FB de bu iki takımı eleyecek güce sahip. Beşiktaş da bugun oynadığı rakibini muhtemelen eleyecektir. Ama bu laubalilik nedendir?
Galatasaray'ın yediği gol ile Beşiktaş'ın yediğ gol birbirinin çok benzeri.. Nedenleri ise ortada. Rakibi küçümsemek.(Rakibin 1. golü) Galatasaray'ın yediği ikinci gol. Rakibi ciddiye almamak.Fenerbahçe'nin dünkü maçtaki hali içler acısı. 2-2 bitmesi bir mucize belkide..Uzatmalar oynanıyor Hakan Balta artistliği yüzünden topu kaybediyor..

Ben Türkiye ligi ve Türk futbolu açısından olumlu düşünürken 3 büyük takımımızı bu halde görmek son derece üzücü.. Bir gün gelir formasının arkasında ismi yazmayan adamlar sizi eler gider.. Siz ise mercan formadır, somondur yok yok pembedir onun lansmanı peşinde koşarsınız.. Ne de olsa tarih tekerrürden ibarettir.. (Bkz. Tromsö)

Değişmesi gereken şeyler yabancı sayısı ve kalitesi ya da tesisler mi? Yoksa saksılar mı?

1 yorum: